Personvernerklæring

Innledning

Arendal Anlegg Drift AS (heretter referert til som «vi», «oss» eller «vår») forplikter seg til å beskytte personvernet til våre brukere («du» eller «din»). Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, deler og beskytter personopplysninger om våre brukere i forbindelse med bruk av vår nettside og tjenester.

Informasjon vi samler inn

a. Informasjon du gir oss: Vi samler inn og lagrer informasjon du oppgir gjennom vårt kontaktskjema. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, navn, e-postadresse og eventuell annen informasjon du velger å oppgi.
b. Informasjon vi samler inn automatisk: Når du besøker vår nettside, bruker vi Google Analytics 4 for å samle inn standard internett logginformasjon og detaljer om besøkendes atferdsmønstre. Vi gjør dette for å spore antall besøkende på de ulike delene av nettstedet og for å forstå hvordan vår nettside brukes.

Bruk av informasjon

Informasjonen vi samler inn brukes til følgende formål:
a. Å svare på henvendelser og forespørsler sendt gjennom kontaktskjemaet.
b. Å forbedre vår nettside og sikre at innholdet presenteres på den mest effektive måten for deg og din enhet.
c. Å utføre intern analyse og forskning for å forbedre våre tjenester.

Deling av informasjon

Vi selger ikke, handler ikke, eller på annen måte overfører til eksterne parter dine personidentifiserbare opplysninger. Dette inkluderer ikke pålitelige tredjeparter som assisterer oss i drift av vår nettside, utføring av vår virksomhet, eller tjenesteleveranse, så lenge disse partene er enige i å holde denne informasjonen konfidensiell.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering eller sletting av dine personopplysninger som vi behandler. Du har også rett til å protestere mot, eller begrense, visse typer behandling av dine opplysninger og å be om at dine data overføres til en annen organisasjon.

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste versjonen vil alltid være tilgjengelig på vår nettside. Vi oppfordrer deg til å regelmessig gjennomgå denne erklæringen for å holde deg informert om hvordan vi beskytter dine opplysninger.

Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller vår behandling av dine opplysninger, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema eller på vår oppgitte adresse eller telefonnummer. Vårt organiasasjonsnummer er 918 485 228.

Ved å bruke vår nettside, samtykker du til vår innsamling og bruk av dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen.